Dobré ráno, dobrou noc : povídání od svítání do svítání - Kroužilová, Ludmila (Knižní klub, 2014)
Proč by se andělé měli učit cizím řečem? Co si počne postarší tramvaj, když ji bolí klouby? Jak si Tomáš a Lukáš poradí se strašlivým drakem? Krásně ilustrované pohádky pro menší čtenáře vyprávějí o všedních i nevšedních událostech z každodenního života i ze světa nespoutané fantazie.