Hvězda - Flinn, Alex, 1966- (MOBA, 2014)
Někdy se blog stane tím jediným místem, kde se můžete bez obav svěřit se vším, co vás trápí. Tak to aspoň dělám já. Podle ostatních jsem prý skvělá, talentovaná, prostě okouzlující, ale já si tak rozhodnu nepřipadám, spíš naopak. Jsem průměrná roztleskávačka, která má za sebou totálně nepovedený vztah s klukem, co lítal z problému do problému. Navíc ty moje věčné diety končící pokaždé stejně - jojo efektem. A pak se to stalo - dostala jsem se na vysněnou uměleckou střední v Miami! Všechno se může změnit k lepšímu, ale jak mám přesvědčit svou matku, že zpívání je to jediné, co mu v životu opravdu baví?