Rady pro život : jak udělat příznivý dojem a jednat s lidmi - Pease, Allan (Ikar, 2014)
Kniha světoznámé dvojice vás seznámí s dovednostmi, které potřebujete, abyste dosáhli úspěchu. Autoři uvádějí tři základní prvky lidské přirozenosti: lidé se potřebují cítit důležití, v první řadě se zajímají jen o sebe a mají přirozenou touhu oplácet. Na základě těchto poznatků se dozvíte, jak upřímně chválit, pozorně naslouchat, klást skvělé otázky, udržovat rozhovor, vyvolat dobrý dojem, vytvořit příznivou atmosféru, vyrovnat se s kritikou, přednést přesvědčivý projev a mnoho dalšího.