Věž lží - Cristen, Marie (Knižní klub, 2014)
Francie roku 1313. Dívka Séverine vyrůstá na hradě daleko od královského dvora. Neví, že je pokrevně spřízněná s třemi snachami Filipa Sličného. Když se dvě z těchto mladých žen dopustí cizoložství, což znamená neslýchaný politický skandál, ocitne se náhle Séverine uprostřed intrik nejvyšších kruhů, které by ji mohly stát hlavu. Skandál, jenž vychází ze skutečných událostí.