Volání Kalahari - Mennen, Patricia (Brána, 2011)
Berlín 1901. Jella von Sonthofen opouští po smrti své matky Německo a vydává se za svým otcem do jihozápadní Afriky. Když konečně najde otcovu farmu, čeká ji zklamání. Její otec je mrtev a na farmě žije jeho mladá žena. Sama v cizí zemi se musí Jella naučit vzít svůj osud do vlastních rukou.