Babička, Kuře a Drnditonda - Roher, Michael, 1980- (Mladá fronta, 2014)
S kuřetem je život hned veselejší. Nevěříte? Zeptejte se Drnditonda! Tenhle stydlivý popleta má totiž kuře rovnou za nejlepšího kamaráda. A tak by vám mohl vyprávět o tom, jak jeho opeřený parťák sype z rukávu jednu bláznivinu za druhou a kolik dobrodružství už spolu díky tomu zažili