Děti plástve - Pecinovský, Josef, 1946- (Pevnost, 2014)
Kastor zjišťuje, že byl podveden, a to znamená, že jeho slibně se vyvíjející vojenská kariéra je omyl. Dole ve věčné tmě přežívá kmen, který mu dal život a který ho po několika letech bezohledně vyštval. Bez Kastorovy pomoci jeho rod zahyne...