Druhý hrob nalevo - Jones, Darynda (Beta, 2014)
Charley Davidsonová je soukromá detektivní vyšetřovatelka, moderní žena s běžnými starostmi a problémy. To ovšem jenom na první pohled . Ve skutečnosti se narodila jako bytost s nadpřirozenými schopnostmi, která dokáže vstoupit do světa zesnulých.