Když je žena v lázních - Fuchsová, Irena, 1950- (Beskydy, 2010)
Žárliví manželé, nevěrné ženy, sadistická sestřička, záletníci, lázeňští lháři, nešťastné lásky, osudová lázeňská setkání, ale i lázeňské vejšplechty - to vaše na vás čeká v knize.