Andělé strážní - Ohlsson, Kristina, 1979- (Fleet, 2014)
V lesíku na stockholmském předměstí Midsommarkransen je nalezeno zahrabané a rozřezané tělo mladé ženy, kterou se podaří identifikovat jako studentku Rebecku Trolleovou, která už je dva roky pohřešovaná.Zatímco vyšetřovací tým Alexe Rydha pátrá po tom, proč Rebecku potkal tak hrozný osud, dojde na místě činu k dalším nálezům odhalujícím několik desítek let stará tajemství. Kdosi se opakovaně vracel do lesa, aby tu před okolním světem ukryl své oběti ..