Helen v zajetí touhy - Trocchi, Alexander (Argo, 2014)
Kultovní erotická klasika z padesátých let od "nejprokletějšího z prokletých" skotských prozaiků! Helen v zajetí touhy je jedním z několika erotických románů Alexandra Trocchiho.