Víme, co jíme : vědomé vaření - Žák, Lenka, 1982- (Eminent, 2012)
Kniha chce ukázat, jak můžeme šetřit peníze, své zdraví i přírodu tím, že maximálně využijeme navařené suroviny. Zaměřuje se hlavně na obiloviny.