Boží oko - Rollins, James, 1961- (BB/art, 2014)
Další napínavý thriller populárního autora, který kombinuje čtivý mix dobrodružství, dávky historie, přestřelek i zajímavých hrdinů ve svém cyklu o elitním tajném oddílu ministerstva obrany USA Sigma Force.