Když Aleš nosí moji sukni, aneb, Třiasedmdesát mých stříbrných blogů - Fuchsová, Irena, 1950- (Beskydy, 2012)
Kniha s dlouhým názvem, ale také s dlouhou řadou pohledů na život, na muže, ženy, děti, na lásku, na stáří, na vraždy, na manželství, na dojíždění, na herce, na novináře, na politiky, na otce a dcery, na rozvedené muže a jejich děti. V této knize si každý z vás určitě svůj blog najde.