Motýlí dům - Voosen, Roman, 1973- (MOBA, 2014)
Stina Forssová opustí přítele a přijme práci ve městě Växjö, v provincii Smaland ve Švédsku. Jen co se seznámí se svojí novou nadřízenou, čerstvě povýšenou Ingrid Nyströmovou, je ve skleníku nalezen brutálně zmrzačený Angličan Balthasar Frost. Kdo zabil starého entomologa? A proč?