Rendez-vous v Paříži. román - McKinlay, Deborah (Fortuna Libri, 2014)
Když anglická čtenářka románů Eva napíše úspěšnému americkému autorovi Jackovi a pochválí mu scénu v jeho knize, oba zjistí, že sdílejí vášeň pro vaření. To zažehne vztah, který změní jejich životy.