ABC světových náboženství - Kemp, Hugh P. (ABC, 2014)
Titul poskytuje základní přehled zásadních náboženských systémů od starověku po současnost. Seznamuje čtenáře s jejich vznikem, vývojem, strukturou a podstatou učení. Zaujme zajímavým grafickým zpracováním, které text zpřehledňuje a informace doplňuje fotografiemi, mapkami a grafy.