Rachab : žena za hradbami - Rivers, Francine, 1947- (Biblické ženy, 2013)
Druhý z pěti románů o biblických ženách, kteřé řešily problémy, kterým čelíme i my v naší době. Ženy, které často žily na hraně, měly odvahu, riskovaly. A mnohdy jednaly nečekaně.