Támar : žena za závojem - Rivers, Francine, 1947- (Biblické ženy, 2013)
První z pěti románů o ženách z rodokmene Ježíše Krista. Byly to ženy z Blízkého východu, které žily ve starověku, a přesto lze jejich příběhy aplikovat na naše životy a problémy, jimž čelíme v dnešní době. Často žily na hraně. Měly odvahu. Riskovaly. Jednaly nečekaně. Vedly smělý život a občas dělaly chyby - velké chyby