Dinosauři - Disney, Walt, 1901-1966 (Moje první encyklopedie, 2010)
Co jsou to dinosauři? Kladli dinosauři vejce? Jak velký byl ten největší z nich? Jak vypadali? Uměli plavat - nebo dokonce létat? Jak se dinosauři bránili? Bylo ve světě dinosaurů nebezpečné být dravcem? Proč dinosauři vyhynuli? Zjistěte odpovědi na tyto a ješte mnohé další otázky v této dětské encyklopedii o dinosaurech.