Sametová kůže - Harasimová, Markéta, 1977- (Beletrie, 2014)
Hlavní hrdinkou románu je šestatřicetiletá Sára, matka pětiletého Olivera a bytová designérka. Příběh začíná u soudu, který rozvádí její dlouhodobě nefungující manželství a Sáře přináší velkou úlevu. Než však stačí rozvod nabýt právní moci, je Kamil brutálně zavražděn a Sára se stává hlavní podezřelou.