Madlenka a brejličky - Zemanová, Lenka, 1971- (Portál, 2014)
Příběh o tom, jak brýle změní pohled malého člověka na svět kolem něj. Malá Madlenka jednoho dne zjistí, že nevidí dobře to, co se kolem ní děje.