Paladinovo proroctví. - Frost, Mark, 1953- (Jota, 2014)
Mysteriózní sci-fi fantasy thriller o nadpřirozených schopnostech dospívajícího chlapce je druhým dílem fantaskní trilogie určené především mládeži.