Roztomilé malé lhářky. - Shepard, Sara, 1977- (BB/art, 2013)
Oblíbený televizní seriál se vysílá pod názvem Prolhané krásky a čtveřice atraktivních dívek Emily, Aria, Hanna a Spencer ke lhaní nemají daleko. Pravdou ale také je, že je stále potkávají dosti neuvěřitelné věci. Tentokrát dívky přísahají, že v nedalekém lese našly mrtvolu, ale tělo vzápětí kamsi záhadně zmizelo. Dívky skončí v nemocnici a přemýšlí, kdo se je pokoušel připravit o život. Opět začínají přicházet záhadné smsky, ze kterých malé lhářky mrazí.