Šetři se, Einsteine! : jak si zapamatovat úplně cokoli - Foer, Joshua, 1982- (Jota, 2012)
Máte občas pocit, že jste otroky svého chytrého telefonu, Googlu nebo Wikipedie? Stává se vám, že nejste sto si vzpomenout, kde jste nechali klíčky od auta, nebo dokonce auto samotné? Nepanikařte! Inspirativní a zábavná kniha vás provede technikami, které vám pomohou obnovit netušenou kapacitu vaší paměti.