Muži : návod k použití : (od nácviku hygienických návyků po postelové bitvy) - Lette, Kathy (Beletrie pro ženy, 2014)
Ženy mají mnoho chyb. Muži mají jen dvě. Všechno, co řeknou, a všechno, co udělají. Čeká nás ničivá porce humoru a větší než malé množství nestydatosti.