Všemi smysly : [12 českých autorek, 31 povídek, 5 lidských smyslů] (Beletrie pro ženy, 2014)
Co se stane, když se na svět kolem sebe podíváte trochu jinak? Když jeden z pěti lidských smyslů převezme vládu nad vaším vnímáním?