Ta holka se snad zbláznila! - Kawuloková, Jana, 1963- (Erika, 2011)
Artura a Adélu svede život dohromady náhodou na jedné sobotní diskotéce, ovšem jakmile se jejich životy protnou, osud si s nimi začne potměšile pohrávat.