Kočka na prameni - Adamson, Lydia (Kočičí krimi, 2011)
Příležitostná herečka Alice Nestletonová, která si přivydělává hlídáním koček, doufá, že stráví klidné Vánoce na usedlosti svých přátel. Objeví zde však mrtvé tělo a rozhodne se vypátrat vraha na vlastní pěst.