Soukromá pravidla - Patterson, James, 1947- (Klokan (Alpress), 2014)
Bývalý mariňák Jack Morgan ve své soukromé detektivní agentuře vyšetřuje případ zavražděných středoškolaček. Úvodní díl napínavé detektivní řady Private.