Upíří žezlo - Šnaiberková, Jaroslava, 1990- (Klokan (Alpress), 2014)
Když Sáru napadne upír, dívka zjistí, že je součástí legendy o záhadném upířím žezle, které dává svému držiteli obrovskou sílu a moc. A právě po něm touží Jorik, vůdce zlých upírů.