Nic netrvá věčně - Sheldon, Sidney, 1917-2007 (Klokan (Alpress), 2014)
Dramatický román z lékařského prostředí sleduje osudy tří přítelkyň, mladých lékařek, které společně praktikují na různých odděleních jedné nemocnice.