Poruchy štítné žlázy : praktický přehled nejen pro laickou veřejnost - Jiskra, Jan (Mladá fronta, 2014)
Choroby štítné žlázy patří mezi nemoci masového výskytu a neléčené přinášejí postiženým významná zdravotní rizika.