Adieu, Vídni - bonjour, Paříži - Kubelka, Susanna, 1942- (Ikar, 2014)
Vídeň a Paříž. Dvě města, v nichž radost ze života, pohoda a láska visí ve vzduchu. Studentka Kitty jde za hlasem svého srdce a bezhlavě se vrhá do osudového dobrodružství. Clifford je muž jejích snů, má však jednu vadu - je ženatý.