Do skonání času - Steel, Danielle, 1947- (Ikar, 2014)
Dva příběhy velké lásky - producentky módních show Jenny a právníka Billa a s časovou prodlevou čtyřiceti let příběh amišské dívky Elizabeth a knižního nakladatele Boba.