Můj život bez mříží - Kajínek, Jiří, 1961- (Fakta ze života, 2014)
Autentické vyprávění nejznámějšího českého vězně svém dětství, dospívání, o svých láskách, zálibách, ale i o umění otevřít každý zámek. O vztahu k lidem, k penězům, ke zbraním.