Lesní pohádky - Pospíšilová, Zuzana, 1975- (Pohádkové čtení, 2014)
Nechte si vyprávět, jak se při cestě na Borůvkový vrch záhadně ztrácejí podrážky, jak strašidelný lesní dům ožije zázračnou hudbou nebo jak vděčný ptáček se zlomeným křídlem přičaruje vítr do mlýna.