Co skrývá tvé jméno - Sánchez, Clara, 1955- (Paseka, 2014)
Sandra se seznámí s dvojicí sympatických důchodců z Norska. Do ospalého lázeňského městečka přijíždí z Argentiny záhadný Julián, bývalý vězeň koncentračního tábora Mauthausen, který oba norské důchodce sleduje. Sandra se od Juliána dozvídá, že Christensenovi před ní skrývají strašlivou minulost.