Rusko - vagon třetí třídy - Ključareva, Natal’ja L’vovna, 1981- (Eroika, 2014)
Román zachycuje lidské, sociální a politické problémy současného Ruska, jeho hrdinové patří do různých společenských vrstev, spojuje je skutečnost, že cestují třetí třídou, nejlaciněji, jak to jde.