S kabelkou kolem světa a kompostu : 45 fejetonů - Jogheeová, Magda, 1953- (Argo, 2014)
Fejetony Magdy Jogheeové Šimíčkové vycházely v letech 1979- 983 v Mladém světě, 1992-1993 v Českolipských novinách, 1994-1996 v Magazínu Lidových novin, 1994-1998 v Nedělních Lidových novinách a Víkendu Mladé fronty, od roku 2007 spolupracuje s ONA Dnes. Fejetony S kabelkou kolem světa a kompostu jsou z let 2011-2013.