Temný pán. - Thomson, Jamie (Ahoj!, 2014)
Dobrodružný fantasy příběh, Temný pán, nejvyšší vládce Temnokraje, byl poražen silami dobra a vyhnán na bezvýznamnou modrou planetku jménem Země, v těle teenagera...