Malý princ a planeta Ohnivého ptáka : nová dobrodružství inspirovaná nesmrtelným příběhem Antoina de Saint-Exupéryho - Dorison, Guillaume (Mladá fronta, 2012)
Postava Malého prince od Antoina de Saint-Exupéryho inspirovala francouzské tvůrce k mnohadílnému televiznímu seriálu plnému akce a dobrodružství.