Sedmého sedmý - Černá, Jaroslava, 1959- (MOBA, 2013)
Končí starý rok, začíná nový... a v okamžiku, kdy odbíjí půlnoc, si Klára uvědomí, že letos oslaví její mladší dcera Simonka sedmé narozeniny. Najednou se objeví i vzpomínky na rok, kdy jí samotné bylo sedm let, a s nimi i poznání, že vždy v roce, ve kterém se ona či někdo z jejích blízkých dožívá sedmi let, přichází událost, kterou nedokáže ovlivnit. V tu chvíli zatouží poznat pozadí vlivu záhadných sedmiček, ze kterého se chce za každou cenu vymanit...