Mrazivá pomsta - Baldacci, David, 1960- (Mladá fronta, 2009)
Každý jednou musí zaplatit za svou minulost: nejen krásná Annabelle, která připravila majitele kasina o čyřicet miliónů dolarů, nebo členové elitního komanda zabijáků, kteří vraždili ve službách Spojených států, ale i spořádaný a klidný otec rodiny, který se mění v brutálního mstitele...