Zachraň mě láskou - Cartland, Barbara, 1901-2000 (Baronet, 2012)
Když balkánský kníže požádá královnu Viktorii, aby mu poskytla anglickou nevěstu, její volba padne na krásnou Lavinu. Dívka se však rozhodne s nepřízní osudu bojovat, a aby si zlého knížete nemusela brát, vymyslí dokonalý plán. Královně a celému světu namluví, že už je zasnoubena - s markýzem z Elswicku, mrzoutem, který nesnáší ženy.