Síla lásky - Cartland, Barbara, 1901-2000 (Baronet, 2012)
Rena zůstane po smrti svého otce úplně sama, bez peněz a je nucena opustit domov. U velkého dřevěného kříže, kde se modlí, najde tři mince, přinesou ji štěstí?