Dívej se, jak umírám - Spindler, Erica, 1957- (Baronet, 2013)
Napínavý příběh začíná v klášteře Milosrdných sester, kde došlo k vraždě kněze, související s vandalským poničením vitrážového okna s portrétem Marie Magdaleny ...