Otázky a odpovědi pro kluky : dospívání, láska, sex - Drews, Gerald, 1954- (Dospívání, 2009)
Dospívání chlapců je značně složité a vyvolává mnoho otázek týkajících se vlastního těla, lásky a sexuality, jako například: Co se to se mnou děje? Jak mě vnímají dívky? Jak je to s láskou?