Jak mluvit s dětmi od narození do tří let - Horňáková, Katarína (Rádci pro rodiče a vychovatele, 2009)
Autorky, zkušené logopedky a současně matky, radí všem rodičům, jak správně podporovat osvojování řeči jejich dítěte.