Umění změny : po malých krocích k velkým změnám v profesním i osobním životě - Stross, Rudolf, 1955- (Portál, 2011)
Lidé, kteří se obávají změny, to mají v životě těžké. Životní okolnosti se čas od času mění a spolu s nimi jde ruku v ruce nutnost naší vlastní změny - důvody mohou být osobní, ale i pracovní. Prvním a zásadním momentem je rozhodnutí ke změně, teprve po něm následuje nutnost realizace rozhodnutí. Jak mohou vypadat první kroky? Jak pečovat o další proces změny? Autor popisuje zábavnou a názornou formou základy, utváření a meze procesu změny a nabízí řadu konkrétních a osvědčených podnětů, jak dát svému profesními či osobnímu životu nový směr.